FRI FRAKT PÅ ALLA BESTÄLLNINGAR ÖVER 599 KR

KÖPVILLKOR

1. ALLMÄNT
Följande allmänna villkor är tillämpliga på samtliga avtal som kunden (nedan kallad ”du”) sluter med sagah.se (nedan kallad ”sagah.se”, ”oss” eller ”vi”). Genom att beställa accepterar du dessa villkor.

Försäkra dig om att du har läst igenom och förstått villkoren hos sagah.se innan beställning. Beställning av produkter sker via www.sagah.se eller email hos sagah.se. Beställningar som görs av personer under 18 år bedöms enligt gällande regler för kontantköp och skall ha målsmans godkännande för beställning.

Vi förbehåller oss rätten till att neka ett köp om du exempelvis har angivit felaktiga personuppgifter samt vid misstanke om bedrägeri. Vi förbehåller oss rätten att ändra dessa villkor utan att meddela dig på förhand. Det villkor som gäller för dig är det vid beställningstillfället aktuella villkoret du godkänt.

2. BESTÄLLNING OCH AVTAL
Du gör dina beställningar via www.sagah.se eller via email. Minsta ordervärde är f.n. 90 kr. Beställningen kan genomföras först när du har accepterat, ingått och förstått våra allmänna villkor. Avtal om köp ingås så snart du mottagit en orderbekräftelse från sagah.se. Denna skickas till din mailadress förutsatt att den
du angivit är korrekt. Om vi av någon anledning inte kan skicka din beställning meddelar vi alltid dig via mail eller telefon. Återbetalning av en sådan beställning sker på samma sätt som valt betalsätt vid tidpunkten när du genomförde beställningen.

3. PERSONUPPGIFTER OCH MEDLEMSKAP
sagah.se är personuppgiftsansvarig och ansvarig för behandlingen av dina personuppgifter. Vi behandlar dina personuppgifter för att exempelvis kunna leverera din beställning eller ta emot din betalning. Vi kan även använda dina personuppgifter för att skicka marknadsföring till dig via mail, SMS eller postala utskick samt erbjuda för dig personliga erbjudanden baserat på din köphistorik samt de varor du visat intresse för.

Fullständig information om hur sagah.se hanterar dina personuppgifter, dina rättigheter och hur du kan utöva dessa finner du under Integritetspolicy. Som medlem avses person som registrerat sig hos sagah.se. Medlemskapet gäller för alla nuvarande och framtid köp hos sagah.se. Medlemskapet gäller tillsvidare och kan när som helst avslutas. För att avsluta ditt medlemskap administreras detta under ”Mina sidor”. Som medlem och kund skall största omsorg iakttas om ditt användarnamn och lösenord.

4. PRISER OCH AVGIFTER
Samtliga priser på vår hemsida visas i svenska kronor (SEK). Alla varor i sagah.se ́s sortiment är angivna inklusive moms. Vi förbehåller oss rätten att till prisändringar och reserverar oss för eventuella felskrivningar av prisinformation samt eventuell slutförsäljning. Sagah.se tillämpar avrundning till jämn
enkrona i samband med betalning. Priserna inkluderar inte betalnings- och fraktavgifter.

5. BETALNING
Du kan betala ditt köp på sagah.se enligt nedan angivna betalsätt.
Kortbetalning Sagah.se använder en betalväxel som tillhandahålls av Shopify payments ansvarar för full säkerhet då du använder deras betaltjänst. Vid köpet krypteras informationen så att ingen obehörig kan komma åt den.
Du kan betala med Visa eller Mastercard. Sagah.se tar ej ut någon extra avgift då du använder denna betalningsform. Vid betalning med bank- eller kreditkort gäller vår prisgaranti för leveranser inom Sverige. Vid kortbetalning dras pengarna på ditt kort direkt när du genomför ditt köp. Genom ditt köp hos
sagah.se så godkänner du att du vill använda samma betalsätt för eventuella efterföljande debiteringar som är relaterade till samma köp. Dessa debiteringar är begränsade till kostnader som uppkommer i samband med returer eller övriga kostnader i samband med ett byte enligt vår för tiden gällande prislista.

Om du inväntar en återbetalning kan det dröja 2-5 bankdagar innan återbetalning sker till ditt betalkort efter att ärendet är färdigbehandlat hos sagah.se. Detta för att samtliga parter inklusive bank skall kunna utföra transaktionen. 6. LEVERANS
*Standardleverans 69 kr , fri frakt vid köp över 599 kr


Leveranstid
Du får dina varor inom 15-34 arbetsdagar. Fraktbolagens sändningstider varierar beroende på bostadsort.
Normalt levereras beställningar inom det antal arbetsdagar som anges på hemsidan.

Leveranssätt
När din order skickas från vårt lager får du en leveransbekräftelse med komplett information där du kan följa din beställning. Beroende på paketets storlek skickas det antingen som ett Varubrev eller Paket. Ett varubrev delas vid möjlighet först ut till din brevlåda, annars till ditt närmaste ombud. Paket skickas direkt till ombud där det ligger i 14 dagar. Du får alltid ett mail, avi eller SMS med besked kring din
beställning. För de fraktsätt där ID-handling krävs, ber vi dig att uppvisa en giltig legitimation.

Outlöst paket
Om du inte har hämtat ut ditt paket inom de angivna dagarna för paketets tid hos ombudet, tvingas vi debitera dig en avgift. Avgiften omfattar de omkostnader som tillkommit i samband med ditt köp, f.n. 199 kr. Om du önskar utnyttja ångerrätten ska du skicka mail till oss på sagahstore@gmail.com så att du först meddelar oss om detta då ett icke uthämtat paket ej faller under denna kategori. Vänligen läs mer under avsnitt 7 (Ångerrätt).

Reklamation av paket vid leverans
Sagah.se ansvarar för din beställning fram till dess att du har mottagit den. Upptäcker du en skada på försändelsen ska detta meddelas snarast till sagahstore@gmail.com innan du öppnar paketet. Misstänker du att en vara saknas i försändelsen eller att förseglingen är bruten, ska det anmälas/meddelas till oss omedelbart.

7. ÅNGERRÄTT

Utnyttjande av ångerrätt

Du har alltid rätt att ångra din beställning inom 14 dagar, utan att ange något skäl. Ångerperioden räknas från det datum då du mottog den sista varan/varorna i din beställning. 
 Du informerar oss om ditt beslut att ångra din beställning innan ångerperioden är slut genom att meddela oss på sagahstore@gmail.com om ditt beslut att utöva ångerrätten. Du ska ange ditt namn, din adress, ordernummer samt kundnummer eller personnummer. Varan/varorna ska skickas tillbaka väl emballerade och i ursprungligt skick. Du kan även använda dig av Konsumentverkets ångerblankett.

 

Återbetalning
Vi återbetalar alla betalningar från dig, utan oskäligt dröjsmål och under alla omständigheter senast 14 dagar efter det att vi blev informerade om ditt beslut att ångra din beställning och mottagit varorna.

Vi använder oss av samma betalningssätt som du använde vid din beställning när vi gör en återbetalning till dig. Detta kommer inte att medföra några extra avgifter för dig. Vi har rätt att avvakta med återbetalningen till dess att vi har mottagit varorna eller du har tillhandahållit bevis på att du har skickat
tillbaka varorna. Du måste skicka tillbaka varorna eller överlämna dem till oss inom 14 dagar från det datum då du informerade oss om din önskan att ångra din beställning. På det belopp som ska återbetalas har vi rätt att dra av en summa motsvarande varans värdeminskning i den mån av att värdeminskning
beror på att du som kund har hanterat varan i större utsträckning än vad som är nödvändigt för att fastställa varans skick. Leveransavgiften återbetalas ej.
Kunden står för returavgiften vid utnyttjande av ångerrätt.


8. BYTEN OCH RETURER
Du får byta avgiftsfritt till en annan storlek. Utnyttjar du bytesrätten betalar du returfrakten men betalar ingen ny fraktavgift för din nya storlek. Om du vill utnyttja din retur- eller bytesrätt ber vi dig att sända tillbaka varan/varorna i ursprungligt skick. Gäller det en reklamation är detta inte alltid möjligt, se mer
under avsnitt 9 (Reklamation). Bifoga retursedeln med ditt köp, ange gärna returorsak. Är varan inte i väsentligt oförändrat skick kan avdrag för ev. värdeminskning göras på returbeloppet.
Om du beställer fler varor än en och inte returnerar samtliga, återbetalas inte fraktavgiften då avgiften är samma oavsett antal varor som beställts. Om en vara är skadad eller felaktig, så betalar sagah.se denna returfrakt. Vid ett byte/retur är det du som står för transportrisken. Tänk därför på att alltid spara följesedeln från ditt köp tillsammans med inlämningskvitto från ombudet där du lämnade din retur om något skulle inträffa med försändelsen på väg tillbaka till sagah.se.


Återbetalning
Sker så snart returen mottagits, dock senast inom 14 dagar. Återbetalningen sker på samma sätt som när beställningen genomfördes. Har du betalat med kortbetalning kan det dröja 2-5 bankdagar innan återbetalning sker efter att ärendet är färdigbehandlat hos sagah.se. Detta för att samtliga parter
inklusive bank skall kunna utföra transaktionen.


Rimliga returer
Av miljöhänsyn och för att kunna fortsätta erbjuda konkurrenskraftiga priser och bra service jobbar vi ständigt med att minska mängden onödiga returer. Majoriteten av våra fantastiska Sagah-kunder returnerar en rimlig mängd varor. Men det händer att en del kunder beställer och returnerar
anmärkningsvärt stora mängder varor, mer än vad till och med den mest lojala kunden skulle göra.


Upptäcker vi ett ovanligt mönster av köp och returer; t.ex. returer av använda varor, eller returer av stora mängder varor kan vi komma att behöva stänga ner ditt konto och/eller begränsa dina betalsätt hos oss.
Händer detta dig och du anser att vi begått ett misstag så ber vi dig kontakta oss så att vi kan se över situationen tillsammans med dig.


9. REKLAMATION
Sagah.se tillämpar gällande konsumentlagstiftning. Om du mottagit en vara som är skadad eller felaktig ber vi dig att meddela det till oss 14 dagar efter att du har mottagit din beställning.  Om det rör sig om en transportskada eller en saknad vara skall informationen nå sagah.se omgående.
Läs mer om detta under avsnitt 6 (Leverans). Vid godkänd reklamation står sagah.se för returkostnaden. Återbetalning sker på samma sätt som när
beställningen genomfördes. Har du betalat med kortbetalning kan det dröja 2-5 bankdagar innan återbetalning sker efter att ärendet är färdigbehandlat hos sagah.se. Detta för att samtliga parter inklusive bank skall kunna utföra transaktionen.


10. TVISTER OCH LAGVAL
Sagah.se strävar alltid efter högsta kundnöjdhet. Om vi inte kan nå en överenskommelse där du känner dig nöjd har du möjlighet att föra ärendet vidare till Allmänna reklamationsnämnden (ARN). Vi följer alltid deras rekommendationer. Du hittar direkt till ARN via www.arn.se. Du kan även använda EU-
kommissionens online-klagoportal. Detta är särskilt relevant om du är boende i ett annat EU-land än i Sverige. Ärendet lämnas här: https://ec.europa.eu/consumers/odr

11. RABATTER OCH ERBJUDANDEN
Rabatter och erbjudanden gäller enbart för medlemmar hos sagah.se, inloggning krävs för att nyttja en rabattkod. Observera att rabattkoderna behöver anges exakt så som de visas. Priset justeras enligt den rabatt som är knuten till den specifika rabattkoden. Giltighetstid samt villkor anges i samband med
rabattkoden. Rabatten gäller vid ett köptillfälle och kan inte föras över på byten eller framtida beställningar. Detta gäller även tillfälliga erbjudanden då priset endast gäller en bestämd tid eller dag. Om rabatten inte dras av korrekt i samband med ditt köp ber vi dig att kontakta oss innan du slutför din
beställning. Det går inte att kombinera olika rabattkoder med varandra.


12. PRODUKTINFORMATION
Vi strävar alltid efter att på ett så korrekt sätt som möjligt visa våra produkter. Detta inkluderar exempelvis färgåtergivning eller mått. All bildinformation skall ses som illustrationer och kan ej garanteras återge produktens exakta utseende. Färgåtergivningen kan variera beroende på just din enhet eller skärm. Måtten som visas för plaggen på sagah.se är ungefärliga och ger dig riktlinjer inom vilken
storlek som passar dig bäst. Måtten som visas i vår storlekstabell är ej översättliga till plaggets mått.

Sagah.se förbehåller sig för eventuella tryckfel i text, bild samt fel i produktspecifikation på samtliga
produkter i sortimentet. Sagah.se förbehåller sig rätten att när som helst sälja slut en produkt.


13. FÖRETAGSINFORMATION

Företagsinformation
www.sagah.se

Adress:
Sagah.se

C/o Zerxes
Sollentunavägen 63
191 40
SollentunaVillkorsdatum 2021-03-14
Senast uppdaterad 2021-05-27

Vad letar du efter?

Join Our Mailing List

Stay Informed! Monthly Tips, Tracks and Discount.

Din vagn